Namai, kuriuos kuriame patys, tampa įkvėpimu kitiems – dalinkimės, atraskime, bendraukime!

Buvęs Kitas
Neįtikėtinai paprastos kapotos salotos

Neįtikėtinai paprastos kapotos salotos

Jei paklaustumėt žymiausių virtuvės šefų, kokias salotas jie labiausiai mėgsta gaminti, sąrašo viršuje tikrai atsidurtų šis patiekalas. Matyt dėl to, jog ruošiant jį visada galima pasipuikuoti mikliais peilių valdymo įgūdžiais. Daryti šias salotas ne profesionalus vilioja paprastas gamybos būdas ir apetitą žadinantis vaizdas. Į šį patiekalą galime sudėti viską, ką turime – tai tikras vaizduotės žadinimo ir vitaminų užtaisas.

Salotoms reikės:


Gūžės salotų


Ryšulėlio svogūno laiškų


Špinatų lapų


Pusės agurko


Saujelės alyvuogių


Alyvuogių aliejaus ir acto padažo


 


Paimkite didelę pjaustymo lentelę ir aštrų peilį. Pradėkite pjaustyti nuo kietesnių produktų, juos vis sustumdami į lentelės centrą. Kapokite, kol sudėsite visus ingredientus, o salotos gerai susimaišys. Viduryje padarykite duobutę, supilkite padažą ir gerai išmaišykite. Salotas galite sudėti porcijomis į stiklines SKOJA. Nebijokite eksperimentuoti, naudoti skirtingus ar retesnius produktus: artišoką, morkas, avokadus, ridikėlius, aitriąją papriką.

Norėdami komentuoti, prisiregistruokitePrisijungti
Uždaryti
Uždaryti