Buvęs Kitas
Nekaltoji Merė

Nekaltoji Merė

Vartotojas: IKEA
Paskelbta: 2016-02-23 | 16:41
Vasara ir tik ką prinokę pomidorai – vienas be kito neįsivaizduojami dalykai. Tačiau kartais tenka pasitelkti vaizduotę, ką su šiomis daržovėmis daryti. Ypač, kai visur vienu metu šakelės ima svirti nuo prisirpusių jų kekių – pomidorų pilni daržai, šiltnamiai, namų balkonai.

Kai norėsis ko nors naujo ir gardaus, išbandykite kokteilį „Nekaltoji Merė“. Tai ta pati „Kruvinoji Merė“, tik be nuodėmės - alkoholio. Skanus, gaivinantis kokteilis, kuris tiks ir vaikams, ir atostogaujantiems po skėčiu nuo saulės, ir skubantiems į darbą.


 


Gėrimui reikės:


 


Dubenėlio labai gerai prinokusių supjaustytų pomidorų arba 150 ml pomidorų sulčių


Šaukštelio šviežiai spaustų žaliųjų citrinų sulčių


¼ šaukštelio baltų krienų


Kelių lašų Vorčesteršyro padažo


Kelių lašų Tabasco padažo


Smulkintų juodųjų pipirų pagal skonį


Jei mėgstate aštrius pojūčius – gabalėlio aitriosios paprikos


Druskos


Poros žaliųjų citrinų skiltelių


 


Kokteilio paruošimas paprastas: pomidorus sutrinkite, viską, išskyrus žaliųjų citrinų skilteles, supilkite į plaktuvę su grūstu ledu. Gerai suplakite. Gėrimą supilkite į stiklines FRASERA. Kokteilį galite papuošti spalvotais vyšniniais pomidorais, saliero stiebeliais ar žaliosios citrinos griežinėliais.

Uždaryti
Uždaryti