Buvęs Kitas
Salotos su aštria lašiša ir avokadais

Salotos su aštria lašiša ir avokadais

Vartotojas: IKEA
Paskelbta: 2016-05-11 | 11:08
Artėjanti vasara – salotų metas. Tad pasigaminkime jas su lašiša, avokadais, šparaginėmis pupelėmis, laimo sultimis ir krienų padažu.

Salotoms reikės:


Pakelio LAX FILÉ šaldytos lašišų filė


Indelio SÅS PEPPARROT krienų padažo


150 g. šparaginių pupelių


Arbatinio šaukštelio paprikos miltelių


½ arbatinio šaukštelio čili pipirų miltelių


2 avokadų


70 g. žaliųjų salotų


1 laimo sulčių


Arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus


Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį


 


Pirmiausia užvirkite litrą truputį sūdyto vandens ir dvi minutes virkite šparagines pupeles. Tuomet nupilkite ir atvėsinkite jas šaltu vandeniu. Karštai įkaitinkite keptuvę. Pagardinkite lašišų filė druska, juodaisiais pipirais, paprikų ir čili pipirų milteliais. Tada apkepkite žuvį keptuvėje po pusę minutės iš abiejų pusių ir palikite atvėsti. Į dubenį sudėkite pupeles ir salotas. Supilkite aliejų, laimo sultis, įdėkite druskos ir juodųjų pipirų. Padalinkite salotas į keturias lėkštes. Perpjaukite avokadus per pusę, išimkite vidų ir padalinkite griežinėliais bei uždėkite ant salotų. Ten pat sudėkite ir lašišos filė, kurią plonai supjaustykite. Pagardinkite krienų padažu ir patiekite – skanaus!

Įtraukti į savo kolekciją

Salotos su LAX FILÉ šaldyta lašišų filė ir SÅS PEPPARROT krienų padažu – puikus vasaros pasirinkimas!

Uždaryti
Uždaryti